Scenprogram

Scenprogram

 • Lördag:

  12.00 Musik: Superior2None
  12.15 Intervju: Mattias Kristiansson/Vegomagasinet
  12.30 Musik: Jennie Ståbis
  13.00 Musik: Jacqline
  13.30 Musik: EliWil
  13.50 Intervju Axel Lilliestråle / Författare
  14.00 Dans: Buket Oztekin
  14.15 Musik: Superior2None
  14.30 Musik: Jacqline
  14.50 Intervju grisbonden Gustaf Söderfeldt
  15.00 Dans: Buket Oztekin
  15.10 Musik: Jennie Ståbis
  15.30 Musik: Derly Guzman
  15.45 Intervju: Veronica Veronica Hedberg/Läkare för framtiden
  16.00 Intervju Martin Smedjeback / Tomma burar

   

 • Söndag:

  12.00 Musik: Superior2None
  12.15 Intervju: Mattias Kristiansson/Vegomagasinet
  12.30 Musik: Jennie Ståbis
  13.00 Musik: Jacqline
  13.30 Musik: EliWil
  13.50 Dans: Buket Oztekin
  14.00 Intervju Axel Lilliestråle / Författare
  14.10 Musik: Superior2None
  14.30 Musik: Jacqline
  14.50 Intervju grisbonden Gustaf Söderfeldt
  15.00 Musik: Jennie Ståbis
  15.30 Dans: Buket Oztekin
  15.45 TBA

 • Superior2None

  ”Allt började när Anders Umegård bjöd med Linus ”Batterix” Wallin som trummis på en Hollandsturne’. Där insåg dom att båda brann för djurrättsarbete och ville göra något extravagant för djuren. Väl hemma igen började dom skriva musik, vilket skulle resultera i en låt som skulle säljas till förmån för djurrättsarbetet i Sverige.

  En låt blev 5, en singel blev en EP, och till slut föddes ide’n med en samlingsskiva med div artister som delade deras åsikter. En singel blev en EP, en EP blev Artister mot Speciesism och senare också uppföljaren Stoppa Våldet. Dom har även arrangerat AMSP-konserter runt om i landet, där dom själva ibland spelat under namnet Superior2None.

  Denna konstellation uppträdde på förra årets Uppsala Vegofest på lördagen, MEN på söndagen hade dom inga medmusikanter pga sjukdom mm.
  Så dom gjorde det enda dom kunde göra: Framförde sin rock n roll bara dom två!
  Det blev MYCKET uppskattat, så därför kommer dom nu tillbaka i år igen, bara dom två, och tänker sätta hela Vegofesten i självsväng i dagarna två!
  SJÄLVKLART kommer ni kunna köpa deras plattor till ett MYCKET förmånligt FestPris, där varenda krona, precis som alltid, går DIREKT till svenskt djurrättsarbete..”

 • Fender Stratocaster, Detalj

  lin3378277_350260208382738_1646220718_n (2)

 • EliWil

  ”EliWil bestående av Elin Pöllänen (sång och fiol) och William Lord (sång och gitarr) är en duo som fann varandra för ca två år sedan och som sedan dess har spelat på många olika platser i världen, allt ifrån en byfestival i Ryssland till utanför en restaurang i Prag. De spelar musik de själva skulle vilja kalla filosofisk folk- musik som väcker tankar och känslor om livet, gemenskap och medkänsla. På Uppsala Vegofest kommer de blanda egenskriven musik blandat med egna tolkningar av mer eller mindre välkända melodier. Musik som väcker frågor men som också ger hopp och sprider glädje.”

 • Jennie Ståbis

  Jennie Ståbis är en gitarrist, sångerska och låtskrivare vars musik är autentisk och akustisk; den fängslar och berör och hennes dynamiska och personliga uttryck för tankarna till bland andra Nick Drake och Joni Mitchell.
  Genom åren har hon hörts i många olika konstellationer och sammanhang, alltifrån Malungsfors Visfestival och Stockholms Visdagar till rockfestivaler som Melloboat och Roadburn (tillsammans med Promise and the Monster).
  Jennie släppte EPn ”A Pursuit of Shadows” 2015.

 • Jenniestabis1

 • Veganprat

  Veganprat är en podcast som vill ha tomma burar – inte större burar. Bakom mikrofonerna sitter syskonen Sara och Staffan Andersson som pratar om djurrätt, veganism och vardagshändelser ungefär en gång i månaden. De har gjort över trettio avsnitt och gör ofta längre intervjuer med djurrättsaktivister.

  Hemsida: www.veganprat.se

 • veganprat

 • Derly Guzman

  Jag har en poetisk och djärv profil som vegansk artist :) Naturpop kallar jag min musik för, den är först å främst akustisk och jag har börjat ta in looppedal… känslan är upplyftande och texterna handlar om kontakt med naturen, sig själv och sina drömmar… Mina sånger berör ämnen som att leva fredligt och roligt. I min repertoar har jag allt från ballader och visor till riktigt dansanta hits. Jag får publiken att sjunga med och bjuder på ett och annat dansmoves :) På spelningar brukar jag ha med mig en trummis. För mer info, kolla gärna in min facebook-sida.

 • Venus Circles

  It’s the world of colors, circles and fire. Anything that is spinning and shinning gives us the feeling of joy. The world is spinning, the universe is spinning, so we are!
  Music and dance are our basic needs that we can fulfill in so many different ways.
  Let’s choose the CIRCLES!

  http://buketrin.wix.com/venuscircles

 • venuscircles

 • Tävling

  Var med och tävla. Gissa antalet kikärtor. Vinn en korg med veganprodukter från ClearLife värt 800 kr.

  Clearlife
  ClearLife är ett företag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, superfoods, raw food, naturlig/ekologisk hudvård och hårvård, köksmaskiner av högsta kvalité, givande träningsredskap, avslappningsmusik, intressanta böcker, ekologiska kläder, ekologiska rökelser och annat som bidrar till livskvalitet och avslappning.

  www.clearlife.se

 • clearlife-logo